EXTRAESCOLARS

MATINERA Y LUDOTECA

Enguany és l’Ajuntament l’encarregat de gestionar estes activitats (amb la mateixa empresa que gestiona el menjador escolar «COLEVISA») , per tant els pares que necessiten fer ús de les mateixes hauran d’inscriure als seus fills en l’Ajuntament.

Ajuntament de Massalfassar

 

EXTRAESCOLARS

TOP TRAINERS

És una empresa de formació especialitzada en l’ensenyança d’idiomes per a totes les edats i fins específics.

El seu Departament Pedagògic desenrotlla i actualitza de forma contínua un método propi i amé, enfocat sempre a la comunicación oral, a la practicidad i buscant siempre motivar i animar en el procés d’aprenentatge.

Per a això, compten amb els recursos més nous, sempre combinats amb elements tradicionals de l’ensenyança d’idiomes, testats i reconeguts a nivell internacional a fi d’optimitzar el seu temps i millorar el rendiment de l’alumnat en l’aula

 

Professorat natiu i/o bilingüe con la capacitat de motivar i implicar l’alumnat en les dinàmiques necessàries dins i fora de l’aula que permeten el millor aprenentatge.

Basat en el mètode directe busca proporcionar als alumnes un coneixement pràctic de l’idioma. Se l’anomena ‘directe’ perquè els significats conecten directament amb la llengua d’aprenentatge sense traduir en la llengua de l’alumne.

El professor no explica conceptes sinó que asocia el significat per mitjà d’accions i demostracions, d’esta manera els alumnes induïxen i deduïxen les normes gramaticals.

 

Extraescolars Top Trainers

CLUB ATHLÈTIC MASSALFASSAR

Les activitats que oferix el Club són per als xiquets que hagen nascut en els anys compresos entre 2010 i 2013. Les activitats es realitzaran en el Centre Educatiu els dimarts i dijous de 16:45 a 17:45 hores.

Així mateix es dividixen en dos activitats esportives:

 

MULTIESPORT (anys de naiximent: 2010-2011).

PSICOMOTRICITAT (ayns de naiximent: 2012-2013).

Extraescolars Club Athlètic Massalfassar